Hvordan Finder Jeg Målene På Min Grund?

canva.com

At kende de helt præcise mål for hvor din grund går til kan have mange fordele.

Dette gælder især grunde som ligger tæt på ad naboen, da det er vigtigt at du ved hvor din grund går til, hvis du fx vil lave om på grundens areal.

Det er her utrolig vigtigt at du ikke overskrider din grunds grænser, da det kan forstyrre din nabo, og så er det selvfølgelig heller ikke tilladt at lave om på din nabos grund uden tilladelse.

Du kan finde arealet på din grund med et såkaldt "måleblad".

Ofte har man brug for hjælp fra en landinspektør for at få fat i disse måleblade, da disse dokumenter typisk er forbeholdt denne type ansatte.

Landinspektøren kan oplyse dig om målene for din grund, og kan typisk også levere en kopi af grundens areal, så du kan se det mere nøjagtigt.

Det er også muligt at finde de såkaldte "skelpæle" som er gravet ned langs grænsen på din grund, dog er det ikke optimalt, da det kræver meget arbejde, og kan ødelægge områder på grunden, da man ofte skal grave for at finde deres nøjagtige placering, eller bruge metaldetektor. 

Til slut vil vi hurtigt takke avxperten for have støttet muligheden for at udarbejde, artiklen. Hvor du finder et stort sortiment med Stempelkande. Det betyder at avxperten får et link i artiklen.

Hvad betyder afkast?

11:22 - 04.08.2022

Hvad koster det at købe en grund?

09:05 - 30.03.2022

Hvordan tjener man penge på ejendomme?

15:38 - 09.12.2021

Hvordan ser man hvad der skyldes i en ejendom?

14:01 - 07.12.2021

Hvordan låner man penge til en grund?

17:28 - 28.09.2021