Hvordan Låner Man Penge Til En Grund?

Pixabay

Går du og drømmer om at bygge et hus på en grund, som du har udset dig. Vi kan alle falde for en byggegrund, der ligger helt perfekt i forhold til alle de ønsker om et nærmiljø, man måtte have.

Hvordan låner man penge til en grund? De fleste låner penge til en grund gennem banken, hvor man bruger det, man kalder for en grundkøbskredit. Dette er en form for kassekredit, som man bruger til at finansiere købet af en grund, hvor man senere har tænkt sig at bygge en bolig. En grundkøbskredit løber som regel i 24 måneder, hvorefter der skal genfinansieres, som oftest i form af et realkreditlån og boliglån.

Der er mange fordele ved at benytte sig af en grundkøbskredit. Først og fremmest, så kan man ofte låne pengene i helt op til 2 år til ingen eller lav rente. Dette giver en masser af frihed og tid til at få bygget boligen, uden at skulle stresse eller tænke på afdrag af grundkøbskreditten.

Som oftest vil dette være den billigste måde at finansiere købet af sin byggegrund, medmindre man selv har midlerne til det. Du har også ofte mulighed for afdragsfrihed i de første 2 år, eller indtil de er færdig med byggeriet.

Her skal vi huske at takke: Moodings, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe moodings. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Moodings

Hvordan finder jeg målene på min grund?

11:38 - 18.10.2021